Kwiek tenue

Recreatiegym – meisjes
De recreatie-turnsters van Kwiek dragen het turnpakje Angela kobalt/roze 6002/3002. Dit gympakje is verkrijgbaar bij Jan van der Hoorn schaatssport. Kwiek heeft een aantal gympakjes op voorraad. Deze zijn te koop bij Natasja Borst.

Prijzen 2015/2016
Nieuw turnpakje: € 40,-
Nieuw turnpakje, bij inlevering van een mooi 2e hands gympakje: € 25,- (€ 15,- korting)
2e hands turnpakje: € 30,- (€ 10,- korting)

Recreatiegym – jongens
De recreatie-turners van Kwiek dragen bij wedstrijden een donkerblauwe korte broek en een wit t-shirt.

Selectie-turnen
De selectie-turnsters van Kwiek dragen een speciaal ontworpen turnpakje.
Deze turnpakjes zijn in beheer van Kwiek en worden alleen gebruikt tijdens wedstrijden en demonstraties. Bij de selectie is het verplicht om een turnpakje (naar keuze) te dragen tijdens de trainingen.

Op onze pagina met links vindt u verschillende verkoopadressen van de bovenstaande kleding.