Lid worden:
U kunt zich inschrijven bij S.V. Kwiek door het invullen van het inschrijfformulier. Dit formulier mag ingeleverd worden bij de leiding van de desbetreffende les of gemaild worden naar de ledenadministratie.

Download het inschrijfformulier

Contributie per jaar: (per 1 januari 2019)

De contributie is gebaseerd op 1 uur sporten per week, mits anders vermeld.

Jeugd tot 18 jaar € 100,00
Selectie Turnen € 190,00 (1,5 uur per week) (kosten selectie wedstrijden inbegrepen en voorbereidingstijd v.d. leiding)
Selectie Springgroep € 150,00 (1,5 uur per week)
Volwassenen € 110,00
Volwassen Dames turnen € 160,00 (1,5 uur per week)
Koersbal € 75,00
G-Gym € 125,00

Mocht u wel willen sporten maar financieel niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met gemeente nieuwkoop om eventueel aanspraak te maken op extra financiële ondersteuning.. E.v.t. kunnen we u helpen de juiste weg te vinden.

Tevens bieden diverse zorgverzekeraars u de kans om uw contributie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Mocht u hiervoor een nota nodig kunnen wij die op jaarbasis verstrekken.

Lidmaatschap opzeggen:
Opzeggen van het lidmaatschap kan per e-mail  bij de ledenadministratie (of schriftelijk via de leiding):

Ledenadministratie S.V. Kwiek
ledenadministratie@kwieksportvereniging.nl

Er geldt een betaaltermijn van 6 maanden (jan en jul). De opzegtermijn is 1 maand. Opzeggingen voor januari dienen dus uiterlijk eind november gemeld te zijn bij de ledenadministratie.