Kwiek week uitslag, gratis lidmaatschap

Sportvereniging Kwiek heeft eind vorig jaar een Kwiek Week gehouden met diverse activiteiten. Twee leden hebben een gratis jaarlidmaatschap gewonnen.

Alle leden en aspirant-leden kregen een brief met een aangehecht lootje. In de brief werd uitgelegd hoe de actie-spelregels waren. Er zijn honderden lootjes uitgedeeld, want Kwiek heeft meer dan driehonderd leden. Kort voor de kerstdagen zijn de winnende nummers ( 5 en 30) bekendgemaakt via de website van de club.

Na een paar weken wachten hebben beide winnaars zich inmiddels gemeld. Het gaat om Erna Ruwiel en Irene Damen.

De dames mogen een jaar gratis sporten bij Kwiek en zullen dat ook van harte doen.

Het bestuur is tevreden over de Kwiek Week en bijbehorende actie, dat inmiddels is besloten om de actie jaarlijks te herhalen.