Lid worden:
U kunt zich inschrijven bij S.V. Kwiek door het invullen van het inschrijfformulier. Dit formulier mag ingeleverd worden bij de leiding van de desbetreffende les of gemaild worden naar de ledenadministratie.

Download het inschrijfformulier

Contributie per jaar: (per 1 september 2019)

De contributie is gebaseerd op 1 uur sporten per week, mits anders vermeld.

Reguliere gym Jeugd tot 18 jaar € 100,00
Free-running € 150,00
Selectie Turnen € 190,00 (1,5 uur per week) (kosten selectie wedstrijden inbegrepen en voorbereidingstijd v.d. leiding)
Selectie Springgroep € 150,00 (1,5 uur per week)
Volwassenen € 110,00
Volwassen Dames turnen € 160,00 (1,5 uur per week)
Koersbal € 75,00
G-Gym € 125,00

Mocht u wel willen sporten maar financieel niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met gemeente Nieuwkoop om eventueel aanspraak te maken op extra financiële ondersteuning.. E.v.t. kunnen we u helpen de juiste weg te vinden.

Tevens bieden diverse zorgverzekeraars u de kans om uw contributie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Mocht u hiervoor een nota nodig kunnen wij die op jaarbasis verstrekken.

Lidmaatschap opzeggen:
Opzeggen van het lidmaatschap kan per e-mail  bij de ledenadministratie (of schriftelijk ):

Ledenadministratie S.V. Kwiek
ledenadministratie@kwieksportvereniging.nl

Er geldt een betaaltermijn van 1 maand. De opzegtermijn is ook 1 maand. Opzeggingen voor b.v. 1 juli dienen dus uiterlijk 31 mei gemeld te zijn bij de ledenadministratie.