Start Seizoen 2019-2020

Beste Kwiek Leden,

Eindelijk mogen we weer, Vol energie de opgedane vakantie “erfenissen” mogen er weer af gesport worden.

Vanuit het bestuur willen we uiteraard graag iedereen uitnodigen om te kijken of je iets kunt doen voor de club. Zo hebben Sara en Tamara zich ingezet voor extra materialen en versnelde repartie van kapotte materialen. Voor sommige materialen zijn we nog in gesprek met o.a. de gemeente. Maar al sowieso fijn dat jullie dit oppakken, dank dus.

Tevens starten we deze week met een nieuw gymonderdeel, het zogenaamde free runnen voor de jeugd.  Komende vrijdag starten we hier mee, heb je interesse dan ben je van harte welkom om het te proberen.

Er is het e.e.a. aangepast aan het rooster, tevens heeft dat consequenties voor de contributie van de selectie springgroep. Hier komen we nog op terug. De contributie zal weer gaan starten eind September, nu weer in maandelijks ritme dus

Veel plezier en gezondheid gewenst in het komende seizoen.
Namens het voltallige Kwiek Bestuur,

Penningmeester Kwiek